Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Berikut merupakan 47 aktiviti Pembelajaran Abad ke-21 (PAK-21) yang telah saya sediakan dalam bentuk grafik iaitu gambar bersaiz A4 format JPEG yang mempunyai resolusi kualiti tinggi47 aktiviti ini  sesuai dan boleh dilaksanakan dalam aktiviti Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc).

Gambar di bawah ini juga sesuai untuk dicetak kerana saya telah menetapkannya dalam saiz kertas A4. Sila klik pada gambar untuk mendapatkan paparan lebih jelas.

Adakah anda ingin memuat turun (download) semua bahan ini? Saya telah sediakan gambar-gambar 47 Aktiviti Pembelajaran Abad ke-21 (PAK-21) ini dalam format "compressed folder" iaitu .RAR. Sila klik pada pautan (gambar "download") di bawah untuk memuat turun bahan ini.Adakah anda ingin memuat turun (download) semua bahan ini? Saya telah sediakan gambar-gambar 47 Aktiviti Pembelajaran Abad ke-21 (PAK-21) ini dalam format "compressed folder" iaitu .RARSila klik pada pautan (gambar "download") di bawah untuk memuat turun bahan ini.


Cara Memuat turun Fail .RAR

Semoga perkongsian saya ini memberikan manfaat dan kebaikan kepada kita semua.

Sekian,

"KONGSI itu MESTI, BERKAT itu PASTI"

16 Ulasan

 1. Mohon share yer cikgu..semoga cikgu diluaskan rezeki n kesihatan agar dapat memberi banyak ilmu kepada rakan guru yang lain.

  BalasPadam
 2. Terima kasih.. Semoga terus maju jaya!:)

  BalasPadam
 3. Terima kasih atas perkongsian ini

  BalasPadam
 4. TERima kasih banyak cikgu . moga dipermudahkan segala urusan

  BalasPadam
 5. Salam cikgu..mohon download bahan cikgu disini. Terima kasih

  BalasPadam
 6. terima kasih cikgu

  BalasPadam
 7. Sangat cantik dan menarik cikgu. mohon download cikgu untuk kegunaan PSS saya.

  BalasPadam
 8. terima kasih tn atas perkongsian ini

  BalasPadam

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama

BACA JUGA