Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Berikut merupakan 47 aktiviti Pembelajaran Abad ke-21 (PAK-21) yang telah saya sediakan dalam bentuk grafik iaitu gambar bersaiz A4 format PNG yang mempunyai resolusi kualiti tinggi (4490 x 3175). 47 aktiviti ini  sesuai dan boleh dilaksanakan dalam aktiviti Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc).

Gambar di bawah ini juga sesuai untuk dicetak kerana saya telah menetapkannya dalam saiz kertas A4. Sila klik pada gambar untuk mendapatkan paparan lebih jelas (saiz dan resolusi gambar terlalu besar).

Adakah anda ingin memuat turun (download) semua bahan ini? Saya telah sediakan gambar-gambar 47 Aktiviti Pembelajaran Abad ke-21 (PAK-21) ini dalam format "compressed folder" iaitu .RAR. Sila klik pada pautan (gambar "download") di bawah untuk memuat turun bahan ini.




















































Adakah anda ingin memuat turun (download) semua bahan ini? Saya telah sediakan gambar-gambar 47 Aktiviti Pembelajaran Abad ke-21 (PAK-21) ini dalam format "compressed folder" iaitu .RAR. Sila klik pada pautan (gambar "download") di bawah untuk memuat turun bahan ini.


Cara Memuat turun Fail .RAR

Semoga perkongsian saya ini memberikan manfaat dan kebaikan kepada kita semua.

Sekian,

"KONGSI itu MESTI, BERKAT itu PASTI"

78 Ulasan

  1. Terima kasih atas perkongsian ini,

    BalasPadam
  2. Terima kasih di atas perkongsian.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah...tkasi perkongsian yg amat berguna ni.

      Padam
  3. saya download dan kongsikan dengan rakan-rakan yg lain ye cg... terima kasih..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum cikgu...minta izin download ya, nk kongso dngn rakan2 yg ambim kos pendidikan ��

    BalasPadam
  5. Smoga allah melimpahkan sentiasa melimpahkn cikgu kesihatan yg baik utk menabur bakti pd ank bgsa.. Tq cikgu for the things

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin.. sama-sama dan terima kasih Cikgu kerana mendoakan saya..

      Padam
  6. Terima kasih ats perkongsian dan idea cikgu yg menarik. Mohon share dan halalkan ye. Moga tuan dirahmati Allah

    BalasPadam
  7. Terima kasih Cikgu...diatas perkongsian semua bahan dan ilmu mohon di halalkan...semoga bertambah keberkatan Ilmu Cikgu dan sentiasa dalam Rahmat Allah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2 Cikgu.. Aamiin.. silakan dan terima kasih Cikgu...

      Padam
  8. Terima kasih atas perkongsian yang berharga ini.

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah.. Moga urusan ckg dipermudahkan Allah dan semoga ckg terus cemerlang

    BalasPadam
  10. Terima kasih atas perkongsian. Saya download dan share.

    BalasPadam
  11. Terima kasih tak terhingga kepada cikgu atas perkongsian yang sangat berguna ini...semoga cikgu dan keluarga sentiasa dlm rahmat & lindungan Allah swt serta diberi kesihatan yang baik.

    BalasPadam
  12. Terima kasih, cikgu. Hanya Allah yang dpt membls kebaikan cikgu.

    BalasPadam
  13. terbaik cikgu... moga terus cemerlang.. terima kasih.

    BalasPadam
  14. Terima kasih cikgu, semoga tuan dilimpahi rahmat dan rezeki yang melimpah-ruah daripada Allah s.w.t. Hanya Allah sahaja yang mampu membalas kebaikan tuan.

    BalasPadam
  15. Terima kasih tuan atas perkongsian. Semoga tuan sentiasa diberkati Allah dan sihat selalu. Semoga Allah membalas jasa tuan dengan ganjaran pahala berlipat ganda.

    BalasPadam
  16. terima kasih cikgu banyak membantu

    BalasPadam
  17. salam. tahniah cikgu atas perkongsian yang sangat bermanfaat

    BalasPadam
  18. terimakasih banyak2 cikgu

    BalasPadam
  19. Terima kasih atas perkongsian anda,niat baik anda akan diberkati Tuhan.

    BalasPadam
  20. terima kasih cikgu

    BalasPadam
  21. TERIMA KASIH TUAN, MOHON SHARE

    BalasPadam
  22. Salam ckg, saya mohon share drp ckg , tq atas baik hati ckg suhaimin, moga Allah s.w.t memberkati segala usaha dan mempermudahkan segala urusan.
    Tq Much.

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum, Cg Suhaimin. Mohon download slides dan share dengan anak anak murid saya di sekolah. Terima kasih cikgu. Semoga Allah memberkati ilmu dan usaha yg cikgu buat ini.

    BalasPadam
  24. Salam cikgu.. Mohon copy n share ye..

    BalasPadam
  25. Alhamdulilah..moga ilmu yang cikgu berikan mendapat ganjaran pahala dari Allah..izinkan sya download yer..

    BalasPadam
  26. Amat berguna kepada tenaga pengajar. Terima kasih atas perkongsian encik...

    BalasPadam
  27. Thank you, Cikgu. Awesome sharing. Izinkan saya untuk download bahan ini ya. :)

    BalasPadam
  28. Terima kasih di atas perkongsian Cikgu Suhaimin. Saya minta izin download ya cikgu yang di atas ini.

    BalasPadam
  29. TERIMA KASIH YA CIKGU. BAHAN CIKGU SANGAT BAGUS. MOGA ALLAH MURAHKAN REZEKI CIKGU LAGI. AMIN...

    BalasPadam
  30. Terima kasih atas perkongsian yg sangat membantu..mohon izin utk downloadnya...

    BalasPadam
  31. nak tanya PdP dengan PdPc tu beza x ? sekarang ni memang guna istilah PdPc atau guna PdP pun boleh ? terima kasih.

    BalasPadam
  32. Terima kasih cikgu suhaimi atas perkongsian. Teruskan usaha murni ni sebagai sedekahjariah. Insyaallah besar pahalanya.

    BalasPadam
  33. Terima kasih cikgu suhaimi atas perkongsian. Teruskan usaha murni ni sebagai sedekahjariah. Insyaallah besar pahalanya.

    BalasPadam
  34. terima kasih cikgu, semoga cikgu dilimpahi rahmat dan rezeki dariNya.

    BalasPadam
  35. terima kasih cikgu atas perkongsian.Izinkan saya gunakan ilmu yg cikgu share itu

    BalasPadam
  36. terima kasih cikgu. amat bermanfaat

    BalasPadam
  37. Terima kasih cikgu Suhaimin..Mohon apa yang dikongsi akan dapat dimanfaatkan utk anak-anak didik..Semoga usaha cikgu diberkati dan dimurahkan rezeki..

    BalasPadam
  38. xde jual banner pasal info ni?sgt berguna....

    BalasPadam
  39. Terima kasih cikgu atas perkongsian. Izinkan saya manfaatkan ilmu ni

    BalasPadam
  40. TERIMA KASIH CIKGU..SEMOGA ALLAH MEMBALASNYA.. IZINKAN SAYA MANFAATKAN BAHAN INI.

    BalasPadam
  41. Syukur Alhamdulillah.. terima kasih byk2 tuan atas perkongsian ilmu dan bahan.. semoga tuan sentiasa dlm rahmat dan lindungan-Nya.

    BalasPadam
  42. Syukur Alhamdulillah.. terima kasih byk2 tuan atas perkongsian ilmu dan bahan.. semoga tuan sentiasa dlm rahmat dan lindungan-Nya.

    BalasPadam
  43. Terima kasih cikgu sudi berkongsi bersama rakan-rakan guru lain. Semoga terus berbakti dan dirahmati-Nya.

    BalasPadam
  44. assalamualaikum cikgu...
    Memang hebat teknik PAK-21 yang cikgu sharing.
    Insya Allah saya akan gunakan setiap aktiviti untuk students saya.
    Saya ingin mencipta satu inovasi, boleh ke teknik2 ini menghasilkan satu inovasi????

    BalasPadam
  45. assalammualaikum Cikgu..
    Terima kasih atas perkongsian. Semoga dirahmai Allah selalu.

    BalasPadam
  46. Terimakasih tuan....semuga Allah memberi rahmat dan terus mencurahkan idea utk pendidikan...Alhamdulillah

    BalasPadam
  47. Terima kasih banyak banyak Cikgu Hailmi. Semoga TUHAN memberikan berkat dan rahmat sepanjang hidup.

    BalasPadam
  48. Thank you very much for seeing 밤알바 information.
    Thank you very much for seeing 밤알바 information.

    BalasPadam
  49. Terima kasih cikgu atas perkongsian ini. Moga Allah merahmati cikgu selalu.

    BalasPadam
  50. Hai semua

    Nama saya FRADESY RIRITIA, saya berasal dari indonesia, saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu anda semua kebenaran, setiap orang yang anda lihat pada catatan mereka di blog dan laman web ini adalah pencuri (SCAMMERS), saya telah menjadi mangsa cerita mereka dan mereka telah merosakkan hidup saya.
    Saya tidak di sini untuk memberitahu anda kisah bagaimana saya ditipu dan bagaimana saya kehilangan banyak wang kepada mereka.

    Saya di sini untuk memberitahu anda SYARIKAT PINJAMAN sebenar dan sahajalah yang ALLAH hantar untuk mengubah hidup saya, mereka adalah SEMUA PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL, mereka adalah satu-satunya syarikat pinjaman tulen yang diiktiraf dan dibiayai oleh WORLD BANK.

    Mereka adalah satu-satunya syarikat pinjaman tulen, mereka mempunyai terma dan syarat pinjaman yang cukup besar, untuk menutup semua pinjaman mereka mampu dimiliki dan cepat dilunaskan tidak seperti syarikat palsu lain yang anda lihat di sini dalam talian yang akan mengambil wang anda tanpa mengeluarkan pinjaman anda,
    Tolong jangan tertipu oleh saksi yang mempunyai nombor dan whatsapp indonesia, semuanya penipu, bagaimana syarikat individu boleh memberi pinjaman ?, itu harus menjadi pertanyaan pertama anda.

    Rakan-rakan saya di Asia, saya mohon anda mendengarkan saya ketika saya bersumpah kepada anda dengan nama Allah, bahawa saya mengatakan kepada anda semua kebenaran, Syarikat ALL GLOBAL GRANT LOAN, satu-satunya syarikat yang boleh dipercayai dan mereka akan memastikan anda menerima pinjaman anda setelah anda menyelesaikan proses pinjaman seperti yang diperlukan.
    Mengapa anda tidak menjadi antara berita baik ini dengan menghubungi mereka segera sekiranya anda SANGAT MENARIK untuk meninggalkan perjuangan kewangan anda dan meningkatkan tahap kehidupan anda, berikut adalah EMAIL allglobalgrantloan@gmail.com mereka.

    Anda bebas menghubungi saya di EMAIL fradesyriritia12@gmail.com saya untuk maklumat lebih lanjut, saya dengan senang hati akan mendengar anda berkongsi kisah kebahagiaan anda sendiri.
    Terima kasih semua, dan semoga ALLAH memberkati SEMUA PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL kerana memberi saya kegembiraan baru ini.

    NAMA Syarikat: SEMUA PINJAMAN GRANT GLOBAL
    syarikat: allglobalgrantloan@gmail.com
    Whatsapp Syarikat: +1 (304) 997-4034
    E-mel saya: fradesyriritia12@gmail.com

    BalasPadam
  51. Terima kasih...Mohon share

    BalasPadam
  52. Terima kasih cikgu atas perkongsian.. mohon share agar dapat dikongsi bersama

    BalasPadam
  53. terima kasih cikgu info yang sangat bermanfaat

    BalasPadam
  54. This Post is providing valuable and unique information, I know that you take the time and effort to make an awesome article. 먹튀검증

    BalasPadam
  55. Thank you for taking the time to share with us 검증업체

    BalasPadam
  56. You did a great job writing. I have the same interests, so please bear with me here.카지노사이트

    BalasPadam
  57. Thank You for the sharing.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama

BACA JUGA