Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Berikut merupakan 47 aktiviti Pembelajaran Abad ke-21 (PAK-21) yang telah saya sediakan dalam bentuk grafik iaitu gambar bersaiz A4 format PNG yang mempunyai resolusi kualiti tinggi (4490 x 3175). 47 aktiviti ini  sesuai dan boleh dilaksanakan dalam aktiviti Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc).

Gambar di bawah ini juga sesuai untuk dicetak kerana saya telah menetapkannya dalam saiz kertas A4. Sila klik pada gambar untuk mendapatkan paparan lebih jelas (saiz dan resolusi gambar terlalu besar).

Adakah anda ingin memuat turun (download) semua bahan ini? Saya telah sediakan gambar-gambar 47 Aktiviti Pembelajaran Abad ke-21 (PAK-21) ini dalam format "compressed folder" iaitu .RAR. Sila klik pada pautan (gambar "download") di bawah untuk memuat turun bahan ini.




















































Adakah anda ingin memuat turun (download) semua bahan ini? Saya telah sediakan gambar-gambar 47 Aktiviti Pembelajaran Abad ke-21 (PAK-21) ini dalam format "compressed folder" iaitu .RAR. Sila klik pada pautan (gambar "download") di bawah untuk memuat turun bahan ini.


Cara Memuat turun Fail .RAR

Semoga perkongsian saya ini memberikan manfaat dan kebaikan kepada kita semua.

Sekian,

"KONGSI itu MESTI, BERKAT itu PASTI"

65 Comments

  1. Terima kasih atas perkongsian ini,

    ReplyDelete
  2. Terima kasih di atas perkongsian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...tkasi perkongsian yg amat berguna ni.

      Delete
  3. saya download dan kongsikan dengan rakan-rakan yg lain ye cg... terima kasih..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum cikgu...minta izin download ya, nk kongso dngn rakan2 yg ambim kos pendidikan ��

    ReplyDelete
  5. Smoga allah melimpahkan sentiasa melimpahkn cikgu kesihatan yg baik utk menabur bakti pd ank bgsa.. Tq cikgu for the things

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin.. sama-sama dan terima kasih Cikgu kerana mendoakan saya..

      Delete
  6. Terima kasih ats perkongsian dan idea cikgu yg menarik. Mohon share dan halalkan ye. Moga tuan dirahmati Allah

    ReplyDelete
  7. Terima kasih Cikgu...diatas perkongsian semua bahan dan ilmu mohon di halalkan...semoga bertambah keberkatan Ilmu Cikgu dan sentiasa dalam Rahmat Allah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 Cikgu.. Aamiin.. silakan dan terima kasih Cikgu...

      Delete
  8. Terima kasih atas perkongsian yang berharga ini.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Moga urusan ckg dipermudahkan Allah dan semoga ckg terus cemerlang

    ReplyDelete
  10. Terima kasih atas perkongsian. Saya download dan share.

    ReplyDelete
  11. Terima kasih tak terhingga kepada cikgu atas perkongsian yang sangat berguna ini...semoga cikgu dan keluarga sentiasa dlm rahmat & lindungan Allah swt serta diberi kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
  12. Terima kasih, cikgu. Hanya Allah yang dpt membls kebaikan cikgu.

    ReplyDelete
  13. terbaik cikgu... moga terus cemerlang.. terima kasih.

    ReplyDelete
  14. Terima kasih cikgu, semoga tuan dilimpahi rahmat dan rezeki yang melimpah-ruah daripada Allah s.w.t. Hanya Allah sahaja yang mampu membalas kebaikan tuan.

    ReplyDelete
  15. Terima kasih tuan atas perkongsian. Semoga tuan sentiasa diberkati Allah dan sihat selalu. Semoga Allah membalas jasa tuan dengan ganjaran pahala berlipat ganda.

    ReplyDelete
  16. terima kasih cikgu banyak membantu

    ReplyDelete
  17. salam. tahniah cikgu atas perkongsian yang sangat bermanfaat

    ReplyDelete
  18. terimakasih banyak2 cikgu

    ReplyDelete
  19. Terima kasih atas perkongsian anda,niat baik anda akan diberkati Tuhan.

    ReplyDelete
  20. terima kasih cikgu

    ReplyDelete
  21. TERIMA KASIH TUAN, MOHON SHARE

    ReplyDelete
  22. Salam ckg, saya mohon share drp ckg , tq atas baik hati ckg suhaimin, moga Allah s.w.t memberkati segala usaha dan mempermudahkan segala urusan.
    Tq Much.

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum, Cg Suhaimin. Mohon download slides dan share dengan anak anak murid saya di sekolah. Terima kasih cikgu. Semoga Allah memberkati ilmu dan usaha yg cikgu buat ini.

    ReplyDelete
  24. Salam cikgu.. Mohon copy n share ye..

    ReplyDelete
  25. Alhamdulilah..moga ilmu yang cikgu berikan mendapat ganjaran pahala dari Allah..izinkan sya download yer..

    ReplyDelete
  26. Amat berguna kepada tenaga pengajar. Terima kasih atas perkongsian encik...

    ReplyDelete
  27. Thank you, Cikgu. Awesome sharing. Izinkan saya untuk download bahan ini ya. :)

    ReplyDelete
  28. Terima kasih di atas perkongsian Cikgu Suhaimin. Saya minta izin download ya cikgu yang di atas ini.

    ReplyDelete
  29. TERIMA KASIH YA CIKGU. BAHAN CIKGU SANGAT BAGUS. MOGA ALLAH MURAHKAN REZEKI CIKGU LAGI. AMIN...

    ReplyDelete
  30. Terima kasih atas perkongsian yg sangat membantu..mohon izin utk downloadnya...

    ReplyDelete
  31. nak tanya PdP dengan PdPc tu beza x ? sekarang ni memang guna istilah PdPc atau guna PdP pun boleh ? terima kasih.

    ReplyDelete
  32. Terima kasih cikgu suhaimi atas perkongsian. Teruskan usaha murni ni sebagai sedekahjariah. Insyaallah besar pahalanya.

    ReplyDelete
  33. Terima kasih cikgu suhaimi atas perkongsian. Teruskan usaha murni ni sebagai sedekahjariah. Insyaallah besar pahalanya.

    ReplyDelete
  34. terima kasih cikgu, semoga cikgu dilimpahi rahmat dan rezeki dariNya.

    ReplyDelete
  35. terima kasih cikgu atas perkongsian.Izinkan saya gunakan ilmu yg cikgu share itu

    ReplyDelete
  36. terima kasih cikgu. amat bermanfaat

    ReplyDelete
  37. Terima kasih cikgu Suhaimin..Mohon apa yang dikongsi akan dapat dimanfaatkan utk anak-anak didik..Semoga usaha cikgu diberkati dan dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  38. xde jual banner pasal info ni?sgt berguna....

    ReplyDelete
  39. Terima kasih cikgu atas perkongsian. Izinkan saya manfaatkan ilmu ni

    ReplyDelete
  40. TERIMA KASIH CIKGU..SEMOGA ALLAH MEMBALASNYA.. IZINKAN SAYA MANFAATKAN BAHAN INI.

    ReplyDelete
  41. Syukur Alhamdulillah.. terima kasih byk2 tuan atas perkongsian ilmu dan bahan.. semoga tuan sentiasa dlm rahmat dan lindungan-Nya.

    ReplyDelete
  42. Syukur Alhamdulillah.. terima kasih byk2 tuan atas perkongsian ilmu dan bahan.. semoga tuan sentiasa dlm rahmat dan lindungan-Nya.

    ReplyDelete
  43. Terima kasih cikgu sudi berkongsi bersama rakan-rakan guru lain. Semoga terus berbakti dan dirahmati-Nya.

    ReplyDelete
  44. assalamualaikum cikgu...
    Memang hebat teknik PAK-21 yang cikgu sharing.
    Insya Allah saya akan gunakan setiap aktiviti untuk students saya.
    Saya ingin mencipta satu inovasi, boleh ke teknik2 ini menghasilkan satu inovasi????

    ReplyDelete
  45. assalammualaikum Cikgu..
    Terima kasih atas perkongsian. Semoga dirahmai Allah selalu.

    ReplyDelete
  46. Terimakasih tuan....semuga Allah memberi rahmat dan terus mencurahkan idea utk pendidikan...Alhamdulillah

    ReplyDelete
  47. Terima kasih banyak banyak Cikgu Hailmi. Semoga TUHAN memberikan berkat dan rahmat sepanjang hidup.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post

BACA JUGA